Nieuwtjes

We hebben een nieuwspagina aangemaakt om met jullie te delen wat hier zoal bij Villa Topzicht gebeurd. 
Wat we meemaken als gastheer en gastvrouw, maar ook als gezin, vernieuwingen of veranderingen die we hebben aangebracht, het komt allemaal hier te staan. We hopen dat jullie op deze manier ook kunnen genieten van ons reilen en zeilen hier op Curaçao.

10 januari 2019:

Zoover Awards 2018

Winnaar Zoover Award 2018
Hartelijk gefeliciteerd, Apartment Villa Topzicht heeft een Zoover Award Gold gewonnen! Een prachtige beloning van uw gasten.

Dank aan alle gasten die bij ons zijn geweest en ons een fantastische review hebben geschreven om ons resort te prijzen!

4 januari 2019: Ons zwembad is van chloor naar een mineralenbad (magnesium) omgebouwd. Dit is heel gezond voor je lichaam, geen rode ogen meer als je veel onderwater zwemmen wil en geen huidirritaties meer, wat een genot!

 

4 augustus 2018: Vandaag heeft Arend de buitendouche bij het zwembad afgerond, de paal stond er al een hele poos, maar nu kunnen de gasten zich fijn afspoelen en daarna lekker lounchen of zonnen.

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag is het 31 juli 2018 en Arend heeft gisteren een fijne nieuwe plek afgerond voor onze toekomstige vakantiegasten. Er is een heerlijke (schaduw)plek gecreëerd op het pooldek bij het zwembad door mooie robuuste palen neer te zetten met een schaduwdoek ertussen gespannen. Een loungeset maakt het helemaal af. Een gezellige plek om samen te genieten in de tropische tuin bij Villa Topzicht.

Gezellige plek!Heerlijk relaxenLoungenZwembadzichtOverzichtLeuke relaxplek

 

In mei 2018 is ons hekwerk rondom de tuin en dus ook de toegangspoort van Villa Topzicht volledig in de nieuwe zwarte lak geschilderd. Het ziet er weer mooi en fris uit. Een aantal maanden later hebben we de poorten voorzien van automatische poortopeners.

Poort oud en verroest
Oud en verroest.
Poort als nieuw
Mooi strak in de lak!

 

 

 

Bekijk ook eens onze nieuwste recensies op onze website, Zoover en Facebookpagina
Ook vragen we tegenwoordig of mensen wat op Tripadvisor willen zetten.