Magnesiumzwembad

Ons chloorzwembad hebben we om laten bouwen tot een magnesiumbad. Zie hieronder de voordelen ten opzichte van een chloorbad.

Chloor heeft veel nadelen. De typische chloorlucht, de effecten op huid, haar en ogen en de gevaren van chloorgasvorming.

Het aanwezig magnesium chloride verzacht en reinigt de huid. Ook kunnen de mineralen bij eczeem, psoriasis, acne en andere huidproblemen verlichting brengen. tevens desinfecteert het uw zwembad op een natuurlijke manier. Ook hier het voordeel van zacht en kristal helder water. “Het is een techniek die in Australië en Zuid-Amerika is ontwikkeld, landen met veel kennis op het gebied van zwemwaterbehandeling. Daar zijn mild zoutwater- en magnesiumzwembaden al langere tijd heel populair. Door het toepassen van de mineralen en het zout wordt de waterkwaliteit hoger en blijft het water veel langer helder. Door flocculatie van het aanwezig magnesium wordt het water nog helderder. Ook ontstaat een therapeutische meerwaarde, doordat de mineralen door de huid kunnen worden opgenomen.

Met dank aan Aquadolphin