Informatie

Villa Topzicht Curaçao

bestaat uit 2 appartementen en een studio welke onder de woning gesitueerd zijn.
Het miniresort heeft een eigen toegang met voldoende parkeerplaatsen. Aan de parkeerplaats grenst de tropische tuin met een heerlijk zwembad en een pooldek dat deels overdekt is. Er staan ligbedden en een gezellig zitje, waardoor u ook altijd fijn in de schaduw en wind kan zitten. Alle accommodaties hebben ook een eigen overkapt terras.

Het resort is ook uitermate geschikt voor groepen tot maximaal 14 personen. Het is erg gezellig om ook in die privésfeer je vakantie te kunnen vieren.

 

Voorzieningen:

wifi

airconditioning

fan

keuken

douche

handdoeken

 

Meer informatie:

*Inchecken 15.00 / uitchecken 10.00.
*Baby’s tot en met 3 jaar die in een kinderbedje kunnen slapen verblijven gratis bij ons.
*In overleg is er een kinderbedje met goed matras en een kinderstoel gratis te gebruiken.
*Uw huurauto kan binnen het terrein geparkeerd worden.

 

Magnesiumzwembad

Ons chloorzwembad hebben we om laten bouwen tot een magnesiumbad.

Het aanwezig magnesiumchloride verzacht en reinigt de huid. Ook kunnen de mineralen bij eczeem, psoriasis, acne en andere huidproblemen verlichting brengen. tevens desinfecteert het zwembad op een natuurlijke manier. Ook hier het voordeel van zacht en kristal helder water. “Het is een techniek die in Australië en Zuid-Amerika is ontwikkeld, landen met veel kennis op het gebied van zwemwaterbehandeling. Daar zijn mild zoutwater- en magnesiumzwembaden al langere tijd heel populair. Door het toepassen van de mineralen en het zout wordt de waterkwaliteit hoger en blijft het water veel langer helder. Door flocculatie van het aanwezig magnesium wordt het water nog helderder. Ook ontstaat een therapeutische meerwaarde, doordat de mineralen door de huid kunnen worden opgenomen.

Met dank aan Aquadolphin

 

Ligging

Ons miniresort ligt hoog in de wijk Cas Grandi en biedt daarom een prachtig uitzicht over de Caracasbaai, het Spaanse water en de zee. De rust die hier heerst wordt door elke gast weer benoemt en als zeer aangenaam ervaren.
In de nabije omgeving zijn er de bekende stranden als Jan Thiel met zijn heerlijke restaurants en barretjes en Mambobeach met een  gezellige boulevard. Supermarktjes zijn ook in de buurt te vinden voor de eerste boodschappen. Uiteraard kunnen wij ook uw eerste boodschappen verzorgen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft bij uw aankomst.

Afstand tot strand: 4KM
Afstand supermarkt: 2KM
Afstand restaurant: 4KM
Afstand centrum :10KM
Afstand vliegveld :20KM

Autohuur

Een auto huren op Curaçao is een must! Jan Thiel Beach ligt slechts op 4 km afstand, maar door de heuvelachtige omgeving is het lopend haast niet te doen. Wij werken samen met een betrouwbaar autoverhuur bedrijf op Curaçao. Wilt u ook van het gemak kunnen genieten dat uw huurauto bij uw accommodatie gebracht word? Wij regelen het graag voor u.

U kunt kiezen uit zes verschillende huurauto’s, waarmee u Curaçao kunt gaan ontdekken.

Hyundai Eon vanaf €29,95 p.d. max 4 pers.
Hyundai i10 vanaf €33,50 p.d. max. 4 pers. max.
Hyundai Grand i10 (automaat) vanaf €37 p.d. max. 5 pers.
Hyundai Grand i10 sedan vanaf €38,50 p.d. max. 5 pers.
Hyundai Accent (automaat) vanaf €45 p.d. max. 5 pers. max.
Hyundai Tucson (automaat) vanaf €55 p.d. max. 5 pers. max.

Alle auto’s zijn voorzien van een airco en audio systeem.
De auto’s zijn van 2015 of jonger en zijn voorzien van een goede allrisk verzekering. Op deze manier kunt u voordelig en veilig een auto huren op Curaçao.